Button für Menü
XERVON Regio Benelux

Ook in geval van grote uitdagingen reageert XERVON snel en flexibel om met voldoende personeel en materiaal de werkzaamheden volgens planning uit te voeren

 • Voor elke uitdaging de juiste service

  De XERVON-groep beschikt over een ruim dienstenpakket. Zo bieden wij afzonderlijke diensten, waaronder stellingbouw, isolatie, conservering, gebouwschilderwerk en leidingbouw, maar ook uitgebreide diensten, waaronder onderhoud van procesinstallaties (montage, onderhoud, inspectie en reparatie van rotating equipment, elektro-, meet-, stuur- en regelapparatuur en apparaten), alsook budgettering, planning en uitvoering van shutdowns.

  In onze vestigingen in België en Nederland staan meer dan 350 gekwalificeerde medewerkers voor u klaar


  Diversiteit met vele voordelen

  Met ons zeer uitgebreid dienstenaanbod kunnen wij, over de afzonderlijke disciplines heen, gebundelde oplossingen bieden, die voor onze klanten wezenlijke voordelen inhouden. Hierbij staan aanzienlijke besparingen in aansturing, rapportage en toezicht centraal.

Een sterk netwerk

 • Als bedrijven van de Remondis-groep hebben BUCHEN en XERVON toegang tot de capaciteiten en knowhow van een der grootste ondernemingen ter wereld op het gebied van recycling, dienstverlening en watermanagement. Hier een beeld van de Lippe Recycling Plant in Lünen

  De XERVON-groep bouwt samen met BUCHEN en haar dochter- en zusterbedrijven de gespecialiseerde afdeling “industriële dienstverlening” uit binnen de REMONDIS-groep. Zo kunt u niet enkel nuttig gebruik maken van de diensten der afzonderlijke ondernemingen, doch profiteert u bovendien vooral van overkoepelende concepten voor de meest verscheiden thema's rond productie en onderhoud. Met verzekerde kwaliteit, uitgebreide knowhow en de modernste technieken. Zo vormen bijvoorbeeld de technische realisaties van BUCHEN de perfecte aanvulling op het dienstenportfolio van XERVON:

   • Industriële reinigingsprocessen
   • Efficiënte slibontwatering
   • Reactorservice in stikstofatmosfeer
   • 24/24 uur management schade / noodgevallen

  REMONDIS, een der grootste dienstverleners ter wereld voor recycling, industriële services en watermanagement, beschikt over meer dan 500 vestigingen en participaties in 30 landen in Europa, Afrika, Azië en Australië.

Eerlijkheid als een principe

 • Verantwoordelijkheid en eerlijkheid zijn de hoekstenen van onze bedrijfscultuur. In alle landen en bedrijfstakken handelen wij volgens wettelijke voorschriften en ethisch-morele principes. De basis daarvoor vormen onze Corporate Compliance richtlijnen, waartoe de bedrijfsleiding en alle medewerkers zich hebben verplicht. De omvangrijke gedragscode definieert alle belangrijke onderwerpen en geldt zowel voor XERVON als voor alle andere bedrijven van de REMONDIS Groep.

 • Aanvullende informatie:

  De Corporate Compliance richtlijnen van de REMONDIS Groep vindt u hier.
  Engelse versie
  Franse versie
  Nederlandse versie

   

XERVON Regio Benelux 
// Een onderneming van de REMONDIS-groep
ColofonPrivacyverklaringCorporate ComplianceREMONDIS-Groep


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Vestigingen

  Wij werken voor u ook in het buitenland, zowel binnen als buiten Europa.
  meer


 • Contact

  XERVON GmbH
  Bellestraat 10
  2030 Antwerpen
  Belgium
  T +32 3 66015-30
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG