Button für Menü
XERVON Regio Benelux

Met veel van onze opdrachtgevers ontstaat een samenwerking op lange termijn – ook en vooral wanneer wij voor bijzondere uitdagingen komen te staan 

Veiligheid is ons handelsmerk

Kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en de efficiëntie van onze dienstverlening zijn onze eerste prioriteiten en worden door de hele organisatie gedragen en gestimuleerd. XERVON heeft zich hoge veiligheids- en kwaliteitsstandaards opgelegd, die voortdurend worden gecontroleerd en bijgestuurd om aldus te voldoen aan de interne bedrijfseisen, de eisen van de klant en de wetgeving.

Personeel

 • Onze medewerkers vormen met hun knowhow en hun bereidheid tot presteren de basis voor het succes van onze onderneming. De motivatie van onze medewerkers, met het oog op een zelfstandige en verantwoordelijke houding en gedrag, willen wij bereiken door een omvangrijke uitwisseling van informatie, het ter beschikking stellen van de noodzakelijke middelen, gerichte opleidingen en het gezamenlijk vastleggen van doelstellingen. Tevens wordt van iedere medewerker verwacht, dat hij/zij kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu als een geïntegreerd onderdeel van zijn/haar werk beschouwt.

 • “QHSE” staat voor “Quality, Health, Safety & Environment” – vier pijlers, die bij XERVON steeds een onderdeel vormen van al ons handelen

Geïntegreerd QHSE-management

 • Ons succes op dit gebied is het resultaat van de integratie van kwaliteitsmanagement, veiligheid, gezondheid en milieu en wordt onderstreept door de desbetreffende certificeringen.


XERVON Regio Benelux 
// Een onderneming van de REMONDIS-groep
ColofonPrivacyverklaringCorporate ComplianceREMONDIS-Groep


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Vestigingen

  Wij werken voor u ook in het buitenland, zowel binnen als buiten Europa.
  meer


 • Contact

  XERVON GmbH
  Bellestraat 10
  2030 Antwerpen
  Belgium
  T +32 3 66015-30
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG