Button für Menü
XERVON Regio Benelux

Onze klanten zijn vooral actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector, de bouw- en de openbare sector

Ervaring en competentie in vele branches

XERVON staat voor maximale procesoriëntering en geïntegreerde probleemoplossingen. Daardoor liggen de zwaartepunten net bij die branches, die bijzondere eisen stellen: soevereiniteit in de omgang met grootprojecten, maximale tijd- en kostenefficiëntie alsook een optimaal veiligheidsmanagement. Onze grondige branchekennis en specifieke projectervaring leiden tot kwalitatief hoogwaardige resultaten – volledig ten bate van onze klanten.

 • Chemie en petrochemie

  Met blijvend succes brengt XERVON in de chemische en petrochemische industrie al zijn competenties in. Zo overtuigen wij onze klanten bij de uitbating en onderhoud van hun installaties met vooruitstrevende concepten en professionele oplossingen. Onze kerncompetenties smelten daarbij samen tot één globaal dienstenpakket, dat wij onze klanten onder de vorm van in de tijd beperkte afzonderlijke projecten of als langetermijn raamcontract aanbieden.


  Energie

  Weinig branches zijn zo onderhevig aan veranderingen als de energiesector. Maatschappij en politiek eisen hier oplossingen, die economie en ecologie steeds weer op een andere manier met elkaar verzoenen. XERVON ondersteunt zijn klanten bij het zo efficiënt mogelijk uitbaten van bestaande energiecentrales en het veilig bouwen van nieuwe installaties.


  Staal

  Als ervaren dienstverlener draagt XERVON bij tot de excellente reputatie van staalproducenten en metaalverwerkers. Gedurende meestal jarenlange samenwerking delen wij de hoge kwaliteitseisen van onze opdrachtgevers en vervullen hun wensen met professionele dienstverlening.


  Bouw en andere branches

  Geen enkel project is gelijk aan het voorgaande. Dat geldt ook voor de bouwsector, zowel bij nieuwbouw als bij onderhoud van gebouwen. Als gewaardeerde partner van internationale bouwondernemingen beschikt XERVON over een omvangrijk dienstenaanbod. Dit brede gamma bieden wij echter ook aan in de openbare sector alsook in andere branches, zoals o.a. aan bedrijven uit de voedings-, auto- en papierindustrie.

XERVON Regio Benelux 
// Een onderneming van de REMONDIS-groep
ColofonPrivacyverklaringCorporate ComplianceREMONDIS-Groep


 • Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


 • Vestigingen

  Wij werken voor u ook in het buitenland, zowel binnen als buiten Europa.
  meer


 • Contact

  XERVON GmbH
  Bellestraat 10
  2030 Antwerpen
  Belgium
  T +32 3 66015-30
  Email

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG