Button für Menü
XERVON Regio Benelux

Grenzeloze diensten

 • XERVON biedt klantspecifieke diensten voor nieuwbouw en onderhoud van industriële installaties. Door onze praktische denkwijze en geoptimaliseerde processen ontstaan nieuwe mogelijkheden op het gebied van efficiëntie. Circa 8000 medewerkers overtuigen onze klanten dagelijks met hun inzet en toewijding. Onze klanten zijn vooral actief in de (petro)chemische industrie, de staalindustrie, de energiesector, de bouw en de openbare sector.

 • Met zijn talrijke dochter- en zustermaatschappijen internationaal aanwezig biedt XERVON dagdagelijks en overal professionele oplossingen, zowel voor onderhoud als voor nieuwbouw

 • Over ons

  • XERVON reikt klantspecifieke en geïntegreerde probleemoplossingen aan – ook in de Benelux.
   meer


  Branches

  • Uitgaande van onze ervaringen situeren onze activiteiten zich voornamelijk in de chemie en petrochemie, energie-, staal-, bouw- en openbare sector.
   meer


  XERVON-Groep

  • Met talrijke dochterbedrijven is XERVON in grote delen van Europa, alsook in Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika aanwezig.
   meer

XERVON Regio Benelux 
// Een onderneming van de REMONDIS-groep
ImpressumPrivacy & Cookies


  Vestigingen

  Wij werken voor u ook in het buitenland, zowel binnen als buiten Europa.
  meer


  Vacatures

  Op onze vacaturepagina informeren wij u over openstaande betrekkingen en opportuniteiten. Wij kijken met belangstelling uit naar uw sollicitatie.
  meer


  Bibliotheek

  Een kijkje op de nieuwigheden in de wereld van het professionele onderhoud.
  meer

© 2019 REMONDIS SE & Co. KG